Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerden zorunlu hazırlık görmesi gereken öğrencilere ve önceki yıllarda hazırlık sınıfında başarısız olan öğrencilere yönelik Muafiyet sınavı 27 Eylül 2023 Çarşamba saat 09:00’da yüksekokulumuzda yapılacaktır. Başvuruları kabul edilen öğrencilerimizin listesi linkte sunulmuştur. Sınav başladıktan sonra öğrenci alımı yapılmamaktadır.  Bu sebeple öğrencilerimizin en geç 08:45’te okulumuzda bulunmaları gerekmektedir.

Sınav sonuçları hızlı bir şekilde değerlendirilip yüksekokulumuz sayfasından duyurulacaktır. Başarılı olan öğrencilerimiz kendi bölümlerine yönlendirilecektir.

Muafiyet Sınavından başarısız olan öğrencilerimiz ve isteğe bağlı hazırlık okuyacak öğrencilerimiz için 02 Ekim 2023 Pazartesi saat: 10:00’da İİBF Sabri Bektöre Konferans Salonunda Okul tanıtım ve Oryantasyon toplantısı yapılacaktır. Bu öğrencilerimizin 03 Ekim 2023 Salı saat:10:00’da okulumuzda yapılacak Seviye Tespit Sınavına girmesi gerekmektedir. Sınav sonuçlarına göre sınıflar düzenlenerek 04 Ekim 2023 Çarşamba saat 08:45 itibariyle derslerimiz başlayacaktır.

Okulumuzun tanıtımı ve genel işleyişi hakkındaki sunuya linkten(eklenecek) ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

25 Eylül 2023, Pazartesi 1330 kez görüntülendi