Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı

Bu sınav sadece İngilizce İşletme, İngilizce Öğretmenliği ve daha önceki yıllarda hazırlık sınıfından başarısız olmuş öğrenciler içindir. İsteğe bağlı hazırlık okumak isteyen öğrencilerimiz bu sınava giremezler. Yeterlilik Sınavı, 22 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 09:00’da okulumuz sınıflarında yapılacaktır.

Daha önceki yıllarda hazırlık sınıfından başarısız olan ve Yeterlilik Sınavına katılmak isteyen yeni kayıtlı İngilizce İşletme ve İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencilerimiz linke tıklayarak  (https://forms.gle/LSc6kTv5kitDvfvV6) 02 Eylül 2021-19 Eylül 2020 tarihleri arasında başvuruda bulunabileceklerdir. Öğrencilerimizin sınav atamaları bu başvurulara göre yapılacağından sınava girmek isteyen bu öğrencilerimizin kayıt olması gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Sınav hakkında bilgi ve örnek bir deneme sınavı web sitemiz duyuruları arasında bulunmaktadır. Ayrıca gerekli bilgilendirmeler bu sayfadan ve

afyon_kocatepe_uni_hazirlik instagram

t.me/ydyo (AKU Yabancı Diller) telegram hesaplarından yapılmaktadır.

Bu sınav sadece İngilizce İşletme, İngilizce Öğretmenliği ve daha önceki yıllarda hazırlık sınıfından başarısız olmuş öğrenciler içindir. Sınava mezun durumdaki öğrencilerimiz katılamaz.

 

02 Eylül 2021, Perşembe 1467 kez görüntülendi