2020-21 Eğitim Öğretim Yılı Uyum ve Tanıtım Toplantısı iki grup halinde 05 Ekim Pazartesi günü Google Meet üzerinden yapılacaktır.

Zorunlu İngilizce Hazırlık okuması gereken İngilizce İşletme öğrencileri için toplantı Saat 14:30’da ve

İsteğe bağlı hazırlık okuyacak bölüm öğrencileri için ise saat 16:00 toplantı yapılmıştır. Toplantılarımıza 164 öğrencimiz katılmıştır. Video kayıt linkleri youtube’a yüklendikten sonra buradan paylaşılacaktır.

Öğrencilerimizin uzaktan eğitim sistemine kayıt çalışmaları devam etmektedir. Kayıt çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı öngörülmektedir. Tamamlandığında bu sayfadan uzaktan eğitim sistemi ve giriş hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Öğrencilerimizin öğretim elemanlarımız tarafından açılan whatsapp gruplarına katılmaları gerekmektedir. Telefon numarasına ulaşılmadığı için eklenemeyen öğrencilerimizin 0272 2182265 i arayarak telefon numaralarını kayıt ettirmeleri gerekmektedir.

Bu süreç zarfında öğrencilerimiz kitaplarını universitealisveris.com adresinden aku202021101 okul koduyla temin edebilirler. Kitaplar öğrencilerimizin adreslerine kargo yoluyla teslim edilecektir.

02 Ekim 2020, Cuma 5580 kez görüntülendi