Ek Yerleştirme, DGS ve YÖS Ek yerleştirme sınavlarından gelen İngilizce İşletme bölümü öğrencilerimiz için muafiyet sınavı 16.10.2020 tarihinde ues.aku.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Başvurular 14 Ekim tarihine kadar online olarak aşağıdaki form üzerinden alınacaktır. Başvurusu kabul edilen öğrencilerimiz 15 Ekim tarihinde ues.aku.edu.tr adresine öğrenci numaraları ve şifre olarak ise TC kimlik numaralarının ilk 6 hanesini (yada obis şifresi) kullanarak girebilir. Sınav 16 Ekim Cuma günü saat 09:00 ile 15:00 arasında kısım kısım yapılacaktır.

Proficiency Exam for YÖS students who applied to Business Administration in English Department will be carried out on 16 October 2020 Friday between 09:00 and 15:00 from the distance education portal ues.aku.edu.tr. The application link for the exam is below. The deadline for application is 14 October. The students who are approved for the exam can enter the system on 15 October with their student numbers as their user name and the first six digits of their Turkish ID number (or obis password) as their password.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN. CLICK FOR APPLICATION

08 Ekim 2020, Perşembe 1458 kez görüntülendi