2 Ekim 2020 Cuma günü 09:00 ile 15:00 arasında online olarak yapılacak olan Muafiyet sınavına başvuran öğrencilerimizin kayıtları uemyoders.aku.edu.tr adresi üzerinden yapılmıştır. Öğrencilerimiz sisteme kullanıcı adı olarak öğrenci numaraları ve şifre olarak ise TC Kimlik numaralarının ilk 6 basamağını kullanarak girebilirler (Giremeyen öğrencilerimiz obis şifrelerini deneyebilir). Sisteme girdiğinizde Derslerim başlığı altından sınavla ilgili gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Sistemde küçük bir deneme sınavı, sınavın saatleri, işleyişi ve içeriği hakkında bilgilendirme ve aklınıza takılan soruları sormak için bir forum başlığı bulunmaktadır. Sınav sonuçları yine aynı ders sayfası üzerinden duyurulacaktır. Ayrıca buradan bir duyuru yapılmayacaktır.

30 Eylül 2020, Çarşamba 2956 kez görüntülendi