Yüksekokulumuzda 23 Eylül 2024 tarihinde 09:30; 10:30 ve 11:30 saatlerinde Oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cahit ERDEM’in  açılış konuşması ile başlamış; Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Şebnem PETEN ve Öğr. Gör. İlkin UYSAL’ın yüksekokul, dersler ve diğer süreçlere ilişkin yapmış oldukları bilgilendirmelerle devam etmiştir.

Ayrıca Yabancı Diller Eğitim Bölümü’nde görev yapan Doç. Dr. Fatih GÜNGÖR ile İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü’nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan KALKAN da toplantıya katılmış ve öğrencilerle gerekli bilgi paylaşımında bulunmuşlardır.

Üniversitemiz bünyesinde Beslenme ve Diyet Danışmanlık Hizmetleri ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri birimlerinde görevli personeller de toplantıya katılıp söz konusu birimlerle ilgili bilgilendirmeleri yapmışlardır.

A GRUBU ORYANTASYON SUNUMU İÇİN TIKLAYINIZ.

B GRUBU ORYANTASYON SUNUMU İÇİN TIKLAYINIZ.

C GRUBU ORYANSTASYON SUNUMU İÇİN TIKLAYINIZ.

23 Eylül 2024, Pazartesi 168 kez görüntülendi