Yabancı Diller Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı oryantasyon programı çok sayıda öğrenci ve öğretim görevlilerinin katılımıyla 02 Ekim 2023 tarihinde  İİBF Sabri Bektöre Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cahit ERDEM’in açılış konuşmasıyla başlayan program, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan KALKAN’ın sunumu ile devam etti.

Ayrıca oryantasyon programına Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli bir personel, üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda psikolog olarak görev yapan Şeref SEZEN ve Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç Dr. Fatih GÜNGÖR katkı sağladılar.

Hem program boyunca hem de programın ardından öğrencilere bol bol soru sorma imkanı verilmesiyle öğrenciler için bilgilendirici bir oryantasyon programı gerçekleştirildi.

06 Ekim 2023, Cuma 125 kez görüntülendi