Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ile Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

21.09.2023 tarihinde, üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanlığı ile koordinasyon toplantısı yüksekokulumuzda gerçekleştirildi. Yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Cahit Erdem başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih Güngör, Dr. Öğr. Üyesi Onur Uludağ, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Kalkan ve İngilizce Öğretmenliği Anabilim Dalına kayıtlı öğrencilerin hazırlık eğitimini yürüten öğretim görevlileri İlyas Saykılı, Zeynep Çetin, Gülin Kale, H. Şule Şahan ve Didem Evrensel Dinler katıldı. Toplantıda 27 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan Muafiyet Sınavının yanı sıra 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin planlamalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı birimler arasındaki iş birliğinin devam ettirilmesi temennisi ile son buldu.

22 Eylül 2023, Cuma 214 kez görüntülendi