1. Mütercim Tercümanlık bölümüne öğrenci alımını tamamlayarak, ders programlarının güncel hale getirilmesi (H.1.1.*)

• Öğretim elemanı sayısında yaşanabilecek beklenmedik azalmalar,
  • Programa öğrenci alım süreci için YÖK’’ün olumsuz cevap vermesi

2. Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde TR Dizin indeksinde taranan dergilerde en az üç yayın yapmak (H.2.1.*)

• Öğretim elemanı sayısında yaşanabilecek beklenmedik azalmalar, öngörülemeyen mazeretler nedeniyle akademik çalışma süreçlerin uzaması
  • Yayın süreçlerinin uzaması yada yayınların reddedilmesi

3. Öğretim elemanlarına yönelik her dönem en az bir hizmetiçi eğitim programının düzenlenmesi (H.1.2.*)

• Öğretim elemanlarımızın ders yükü yoğunluğu ve Üniversitemizin diğer birimlerinde de ders görevlendirilmesi nedeniyle ortak gün ve saatte program ayarlanmasında zorlanılması

4. Öğrencilere yönelik olarak, hedef dilin farklı çevrelerde etkin bir şekilde kullanabilmelerine olanak yaratmak ve üniversiteye uyum sağlama sürecine katkıda bulunmak amacıyla en az 2 akademik ve sosyal etkinliğin düzenlenmesi (H.1.1.*)

• Salgın, doğal afetler gibi beklenmedik durumlar nedeniyle eğitim öğretim süreçlerini aksaması
23 Aralık 2021, Perşembe 193 kez görüntülendi