Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı

Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı programı uygulanan bölümlere (İngilizce İşletme) ilk kez kayıt yaptıran ve daha önceki yıllarda hazırlık sınıfını okuduğu halde başarısız olan öğrenciler için 2020-2021 Eğitim – Öğretim yılı başında yapılacak olan Yeterlilik Sınavı, 02 Ekim 2020 Cuma günü online olarak Uzaktan Öğretim Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Daha önceki yıllarda hazırlık sınıfından başarısız olan ve Yeterlilik Sınavına katılmak isteyen yeni kayıtlı İngilizce İşletme bölümü öğrencilerimiz, www.yeterlilik.aku.edu.tr internet adresinden 08 Eylül 2020-27 Eylül 2020 tarihleri arasında başvuruda bulunabileceklerdir. Öğrencilerimizin sınav atamaları bu başvurulara göre yapılacağından sınava girmek isteyen Hazırlık eğitiminden başarısız olmuş tüm öğrencilemiz ile bu yıl İngilizce İşletme bölümüne yerleştirilen öğrencilerimizin kayıt olması gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuruları kabul edilen öğrencilerimiz, 30 Eylül 2020 tarihinde uemyoders.aku.edu.tr adresine obis şifreleriyle (yada kendilerine okulumuz tarafından verilen şifrelerle) girebilirler. Sistem üzerinde kısa bir deneme sınavı bulunacak ve gerekli duyurular bu sistem üzerinden yapılacaktır.

Sınava mezun durumdaki öğrencilerimiz katılamaz.

11 Eylül 2020, Cuma 1529 kez görüntülendi