Yüksekokulumuzda İngilizce Hazırlık Eğitimi 2020-2021 Öğretim yılında uzaktan eğitim yöntemiyle verilecektir. Zorunlu olarak İngilizce Hazırlık Eğitimi alması gereken İngilizce İşletme bölümü dışında, aşağıdaki fakültelere kayıt yaptıran öğrencilerimiz de isteğe bağlı olarak 1 yıl İngilizce Hazırlık Eğitimi alabilirler.

  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (NÖ+İÖ)
  • Mühendislik Fakültesi (NÖ+İÖ)
  • Teknoloji fakültesi (NÖ+İÖ)
  • Turizm Fakültesi (NÖ+İÖ)
  • Veteriner Fakültesi (NÖ)

Yüksekokulumuzda bir yıllık eğitim süresince temel seviye sayılan A1 seviyesinden başlanarak, yıl boyunca verilecek olan 800 saatlik bir eğitimin sonunda B2 (Orta-üst) seviyeyi hedefleyen bir eğitim verilmektedir. Haftaiçi hergün yapılacak olan canlı derslerin yanı sıra mobil uygulamalardan da verilecek ödevlerle dil öğrenimi pekiştirilecek ve takip altına alınacaktır. Derslere devam zorunludur.İsteğe bağlı hazırlık eğitimi alan öğrencilerimiz, başarısız olup olmamalarına bakılmadan sonraki yıl kendi bölümlerine devam edebilirler.

İsteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi almak isteyen üniversitemiz öğrencileri 30 Eylül 2020 Çarşamba tarihine kadar aşağıdaki linke tıklayıp İngilizce Hazırlık Programına kayıt olabilirler. Ayrıca Yabancı Diller Yüksekokulu 0272 218 2265 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. Bu tarihten sonra kayıt alınmayacaktır. 05 Ekim Pazartesi günü itibariyle eğitim öğretime başlanacaktır. Hazırlık programına kayıt yaptıran öğrencilerimizin dönem içinde vazgeçmeleri halinde tekrar kendi bölümlerine dönme durumu olmadığından, kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizin bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

Ayrıca İngilizce İşletme bölümünü kazanan öğrencilerimizin Zorunlu İngilizce Hazırlık eğitimine devam etmeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin derslere devamı zorunludur ve yıl sonunda yapılan yeterlilik sınavından başarılı olmaları gerekmektedir. Mayıs ve Eylül aylarında yapılan yeterlilik sınavından başarısız olan İngilizce İşletme bölümü öğrencileri bir yıl daha hazırlık eğitimini tekrarlamak zorundadır. İngilizce İşletme bölümü öğrencileri 02 Ekim Cuma saat 09:00 da yapılacak olan muafiyet sınavına girebilirler. Sınavla ilgili duyuru sitemizde bulunmaktadır.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

11 Eylül 2020, Cuma 3594 kez görüntülendi