Öğrencilerimize Duyuru:

30 Mart 2020 tarihinden itibaren derslerimizi uzaktan eğitim sistemi üzerinden ve canlı derslerle yapacağız. Uzaktan Eğitim Sistemine

adresinden ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı adı olarak öğrenci numaranızı, şifre olarak ise TC Kimlik numaranızı kullanmanız gerekmektedir.

Sisteme girdiğinizde önceki işlenmiş haftalar dahil olmak üzere, ders notlarını, canlı derslere giriş için gerekli olan linkleri, kurumumuz için ücretsiz açılan diğer eğitim portallarına giriş bilgileri ve tartışma forumlarına ulaşabilirsiniz.

Günlük olarak yapılacak canlı derslerde özellikle konuşma ve dinleme aktivitelerine yoğunluk verilecek olup, dilbilgisi ve okuma anlama aktiviteleri ise diğer portallar üzerinden verilecek ödevlerle tamamlanmaya çalışılacaktır.

Güncellenen Akademik Takvim, sınavlar ve notlandırma ile ilgili bilgilendirme ileride yapılacaktır. Sistemden ders notlarını inceleyerek, canlı dersleri takip ederek ve diğer öğrenim platformlarından verilen ödevleri yapmanız eğitiminiz için gereklidir.

Her türlü görüş ve önerileriniz için dersinize giren Öğretim elemanlarıyla irtibata geçmekten çekinmeyin.

29 Mart 2020, Pazar 1363 kez görüntülendi