Eski öğrencilerimize Yeterlilik Sınavı İle ilgili Duyuru

2016/2017 Eğitim öğretim yılından önceki eğitim öğretim yıllarında zorunlu ve seçmeli yabancı dil hazırlık sınıfı yeterlilik sınavından başarısız olup, kayıtlı bulundukları bölümlerde öğrenimlerini devam eden öğrencilerin katılacakları yıl sonu YETERLİLİK SINAVI 24 Mayıs 2017 çarşamba günü saat 09.00 – 11.30 arası yabancı diller yüksek okulunda yapılacaktır.

Yıl sonu yeterlilik sınavına katılmak isteyen önceki yıldarda başarısız olmuş öğrencilerimizin, yüksek okulumuzun internet sitesi olan yeterlilik.aku.edu.tr adresinde ilan edilen sınav başvuru formunu 08/05/2017 – 21/05/2017 tarihleri arasında doldurup kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihler arasında sistem üzerinden kayıt yaptırmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Akademisyen Hızlı Erişim

Öğrenci Hızlı Erişim